Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 20:40 2 530 4

Акрапович с култово изказване след хикса с Арда

  • локомотив (пловдив)-
  • арда-
  • бруно акрапович

''Нормално е да се чувстваш добре, когато си на върха. Ухае хубаво горе'', заяви наставникът на ''смърфовете''

Акрапович с култово изказване след хикса с Арда - 1
Архивна снимка, източник: Локомотив (Пловдив)

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, не критикува своите футболисти след нулевото равенство с Арда. Босненецът заяви, че отборът му е трябвало да прави добре две неща, след като тимът от Кърджали е бил достатъчно опасен на контраатака. Акрапович също така коментира и временната лидерска позиция на „смърфовете” в efbet Лига.

„Арда се представи много добре, а ние имахме лош ден. Равенството мисля, че е добре. В играчите имаше липса на свежест - Митко и Бирсент не изглеждаха добре, но се раздадоха докрай. Изглеждахме добре в края на мача. Салинас имаше лека контузия и му беше сложно да влезе в мача. Противникът работеше добре по терена и беше опасен на контраатака с качествени играчи като Коконов и Делев. Трябва да внимаваш и да правиш игра, а не е лесно да правиш две неща”, каза Акрапович.

„Имаме желание да показваме силен футбол. В моите момчета нямаше подценяване. Искаха да стигнат до победата. Работата беше качествена по време на паузата. Не са проблем тренировките, а аз винаги искам да съм край отбора и играчите да са спокойни'', поясни той.

„Нормално е да се чувстваш добре, когато си на върха. Ухае хубаво горе. За да останеш горе... Трудна работа е. Рано е да се говори за такива неща. Един треньор може да предупреди играчите си, че всеки следващ мач е най-важен. Сега сме на удобна позиция, а има отбори с повече проблеми от нас. Не трябва да драматизираме толкова днешния резултат и да реализираме положенията си в следващите срещи”, завърши босненският спец.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 1 Отговор
    Чисто ТОТО. Това е. Бет365 спечели яко. Иначе се правете на улави всички. Футбол тук НЯМА. САМИ ЗАЛОЗИ.
  • 2 може

    3 1 Отговор
    ,ако пусне някой фиш?!Ако не,Бет какво ще вземе...
  • 3 за спорта

    2 1 Отговор
    с 2лв залог?!...Кяр-нищо...
  • 4 Арда фен

    1 0 Отговор
    Стига сте ревали бе майни, изтървахме ви за което е жалко.