Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 21:10 1 494 1

Треньорът на Арда след хикса с Локо (Пд): Доволен съм от старанието на играчите

  • локомотив (пловдив)-
  • арда-
  • 0:0-
  • николай киров

''Липсва им игровия ритъм и точността с топката. Не сме и на нужната скорост, надявам се с тренировките между мачовете да наваксаме това'', поясни Николай Киров

Треньорът на Арда след хикса с Локо (Пд): Доволен съм от старанието на играчите - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Арда - Николай Киров, заяви след равенството с Локомотив (Пловдив), че в отбора все още не са ниво след изкараната карантина, а освен това трите седмици без футбол са се отразили зле на играчите.

„Комплименти за състезателите, чисто физическо не сме на ниво. Липсваше ни точността в дадени моменти, това можеше да наклони везните в наша полза. Противниците ни също имаха положения. Реален резултат. Мислим вече за подготовката за следващия двубой'', започна Киров.

„Доста неизвестни имаше, 2/3 от отбора не са тренирали много време. Само 5 дни подготовка, а след това 5 мача за 19 дни. Сложната ситуация продължава. Ще работим мач за мач, нужни са ротации, мислим как да възстановим състезателите. Мислим как да изглеждаме в следващия двубой'', отбеляза той.

„Като отношение никаква промяна. Доволен съм от старанието на играчите. Липсва им игровия ритъм и точността с топката. Не сме и на нужната скорост, надявам се с тренировките между мачовете да наваксаме това. Това са основите елементи, тренировка за физика и да достигнем нивото, на което бяхме преди карантината'', изрази надежда наставникът на Арда.

„Доволен съм от резултата. Сега е важно да запазим отбора от контузии. Днес нямаше такива. Ще се наложи да вземат участие всички налични състезатели в тези мачове. Имаме равнопоставеност на дадени позиции. В зависимост от двубоя ще правим нужните ротации. Всеки следващ мач ще бъде все по-труден“, заяви още Николай Киров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Арда фен

    1 0 Отговор
    Нема се плашите момчета, сега е ред на ЦСКА да го отнесе в Кърджали.