20 Октомври, 2020 22:16 2 424 1

Ювентус започна с победа в групите на Шампионска лига

  • шампионска лига-
  • ювентус-
  • динамо киев-
  • 2:0

Алваро Мората отбеляза и двете попадения в Киев

Ювентус започна с победа в групите на Шампионска лига - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ювентус започна с победа участието си в груповата фаза на Шампионската лига. "Бианконерите" надвиха с 2:0 като гости Динамо (Киев) в първи мач от група G. И двете попадения бяха дело на Алваро Мората (47,84).

Торинският гранд бе без своята суперзвезда Кристиано Роналдо, който е под карантина.

Гостите започнаха по-добре мача. В 11-ата минута Бушчан изби опасен удар на Киеза. Малко след това вратарят на киевчани сбърка, топката стигна до Киелини, който не я очакваше и не успя да намери вратата с глава.

В 34-ата минута Рамзи проби и центрира ниско в наказателното поле. Там Кулушевски отклони топката с пета, но вратарят атрактивно спаси.

В самото начало на втората част момчетата на Пирло реализираха. Киеза направи хубав рейд отляво, подаде към Рамзи в наказателното поле, последва удар от 18 метра, при който вратарят не се намеси добре. Топката стигна до Мората, който не сбърка - 0:1.

В 84-ата минута испанският нападател вкара втори гол. Хуан Куадрадо проби отдясно и центрира остро в наказателното поле, където Мората изпревари защитник и с глава прати топката във вратата.

В друг мач, започнал и завършил по същото време, но от група F на Шампионската лига, Брюж спечели гостуването си на Зенит с 2:1. Белгийците изковаха успеха си в третата минута от добавеното време на срещата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марин

    0 0 Отговор
    Ако Роналдо беше вкарал 2-та гола статията щеше да има друго гръмко заглавие, но нали е Мората и се приобщава към Ювентус...