21 Октомври, 2020 20:09 1 488 0

Петреску: Гледал съм 7-8 мача на ЦСКА, играят добре

  • цска-
  • клуж-
  • лига европа-
  • дан петреску

Старши треньорът на ЧФР Клуж е притеснен от това, че отборът му се е разделил с някои от добрите си футболисти

Петреску: Гледал съм 7-8 мача на ЦСКА, играят добре - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Старши треньорът на ЧФР Клуж - Дан Петреску, призна, че очаква труден двубой с ЦСКА в утрешния мач между двата тима от груповата фаза на Лига Европа. Срещата е утре вечер от 19:55 на Националния стадион “Васил Левски”.

“Всички играчи са на разположение. Само двама не са сигурни, но ще помисля за тях утре'', започна Петреску.

Относно изказването на Стамен Белчев, който заяви, че иска 2 гола за 2 минути, Петреску заяви: “Няма как да коментирам Белчев, той може да си казва каквото си пожелае''.

''Миналият сезон си е минал сезон, ние изгубихме няколко важни играчи, има случаи, когато даден играч няма как да бъде заменен. Това е един голям минус за тима. За разлика от ЦСКА, който придоби 9 много добри футболисти, ние нямахме такива възможности и имаме повече слабости от тях. Но другите играчи, с които разполагаме, имат добър опит. Имахме възможност за класиране в групите на Лига Европа, а сега ще видим и какво ще покаже мачът срещу ЦСКА. Те също имат големи шансове'', коментира румънския специалист.

''Гледал съм 7-8 мача на отбора и знам, че играе добре. Дошли са играчи от Бордо, Уотфорд, играчи, които са с претенции и имат желание. Познавам добре Рома и може би той е най-силният отбор в групата. Българите стоят добре. Имат два отбора в Лига Европа, знаете ситуацията при нас и ние едва ли ще имаме скоро два тима в Европа. Ние сме щастливи и горди, че играем в турнира'', отбеляза Дан Петреску.

''За разлика от шампионата в Румъния, където има нужда от повече мотивация, нашите играчи тук не се нуждаят от такава. Мисля, че не е коректно да бъдат само фенове на ЦСКА, трябва да има и наши фенове, както и в Румъния ще трябва да имаме повече привърженици”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА