21 Октомври, 2020 20:24 2 032 0

Херо призна за подценяване на Пирин и заяви: Това трябва да ни е обеца на ухото

  • купа на българия-
  • берое-
  • пирин-
  • 4:3-
  • димитър димитров-херо

''Въпреки лошия ден, показахме сили и излязохме с чест от двубоя'', заяви наставникът на Берое след драматичното 4:3 над Пирин Благоевград

Херо призна за подценяване на Пирин и заяви: Това трябва да ни е обеца на ухото - 1
Снимка: beroe.bg

Наставникът на Берое - Димитър Димитров-Херо, коментира трудния успех за Купата на България срещу Пирин Благоевград с 4:3 в двубой от първия кръг от турнира.

"Има една максима във футбола... Kогато подцениш съперника е трудно да се върнеш в мача. Намерихме сили, морално-волеви и психически сили да се върнем в мача, съумяхме и да спечелим. Това трябва да ни е сериозна обеца на ухото, че не трябва да подценяваме нито една среща, защото ако подходим така, може да загубим всеки двубой", коментира Димитров след успеха.

"Изпуснахме дузпа, не ни вървеше играта, смените също изиграха роля. В последните минути надделяхме и физически, в Пирин има опитни футболисти, които имат нужните качества и потенциал. Ние излязохме без нагласа, видя се, че имат качествени играчи", добави той.

"Променихме схемата в началото, получихме този гол (б.р. третия) след едно тактическо недоглеждане. Въпреки лошия ден, показахме сили и излязохме с чест от двубоя. Срещу Етър за първенството трябва да спечелим на всяка цена, тъй като ние във всеки мач ще гоним победите, независимо от това, че Етър направи и допълнителна селекция", каза още наставникът на Берое.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА