21 Октомври, 2020 20:55 2 154 0

Треньорът на Пирин Благоевград: Разочаровани сме, но не мога да виня никого

  • купа на българия-
  • пирин благоевград-
  • берое-
  • 3:4-
  • уорън фийни

''Разочарован съм от резултата, но съм доволен от представянето на тима'', подчерта Уорън Фийни

Треньорът на Пирин Благоевград: Разочаровани сме, но не мога да виня никого - 1
Уорън Фийни, снимка: fcpirin.com

Мениджърът на Пирин Благоевград - Уорън Фийни, бе разочарован от загубата от Берое с 3:4, но не и от представянето на тима си.

„Разочаровани сме от поражението, но не мога да виня никого. Мисля, че желанието и глада за успех бяха на лице днес. Изправихме се срещу отбор, който е най-добрия в България. Берое играе най-атрактивния футбол. Трябва да уважим съперника. Ето че футболът може да се играе по правилния начин. Искахме теренът да бъде мокър, за да може топката да се движи по-бързо и не искахме да пречим на Берое. Лошото е, че загубихме двамата футболисти. Моите играчи бяха феноменални и видяхте реакцията на феновете. Казах им, че това не трябва да ги обезвери“, заяви наставникът на Пирин.

„Фактор е физическото състояние. Всички знаят, че искаме да играем бързо, но когато погледнете Берое – играят много по-бързо от тях. Искам да се вдигнем и да достигнем до върха на лигата. Заслужихме си уважението на Берое. Най-големият кошмар на мениджъра е играч да се контузи още в началото на мача. Мислят си, че Станоев е дефанзивно настроен, но за мен е отличен играч и може да играе в Англия. Сериозен удар е да загубиш двама футболисти в средата на терена. Разочарован съм от резултата, но съм доволен от представянето на тима“, добави още той.

„Да вкараш хеттрик срещу отбор от Топ 3 в страната е невероятно. Фантастично се възползва от ситуациите. Изключително е разочарован, защото искаше след края да вземе топката, но след този резултат не успя. Искахме да стигнем далеч в този турнир. Искахме да играем срещу големите отбори, но няма да успеем. Нашата цел е да постигнем промоция за елита и знаем как да го постигнем“, заяви Фийни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА