21 Октомври, 2020 21:45 3 246 0

Лошо! Контузията на Ван Дайк може да се окаже още по-тежка

  • върджил ван дайк

Скоро нидерландецът трябва да се подложи на операция

Лошо! Контузията на Ван Дайк може да се окаже още по-тежка - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Контузията на Върджил Ван Дайк се е оказала дори по-сложна от така или иначе тежката диагноза за скъсани кръстни връзки на дясното коляно. Първоначалните прогнози бяха, че нидерландецът може да се завърне към края на настоящия сезон, но Дейвид Орнстейн от The Athletic твърди друго. Според уважавания журналист централният бранител на Ливърпул няма да се завърне в игра преди старта на следващия сезон.

Скоро нидерландецът трябва да се подложи на операция, макар че все още няма конкретна дата за хирургическата интервенция.

"Моята информация е, че увреждането на дясното коляно на Ван Дайк е може би дори по-лошо, отколкото се считаше в началото, и се разпростира отвъд предните кръстни връзки. Това би означавало, че няма да видим Ван Дайк на терена до следващия сезон", коментира Орнстейн.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА