Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 10:09 1 708 2

Футболистите на Барса не се явиха на срещата за намаляване на заплатите

  • барселона-
  • футбол-
  • заплати-
  • ръководство-
  • футболисти

На „Камп Ноу” настояват всички, които работят в Барса да подпишат намаляване на възнаграждението си с 30 процента

Футболистите на Барса не се явиха на срещата за намаляване на заплатите - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера се е провело събрание за намаляване на възнагражденията на всички служители в Барселона. Футболистите от първия и втория тим на „каталунците“ обаче не са излъчили свои представители, като по този начин ясно са показали, че не са съгласни с политиката на клуба.

На „Камп Ноу” настояват всички, които работят в Барса да подпишат намаляване на възнаграждението си с 30 процента.

Заплатите на играчите от първия и втория тим са 70 процента от разходите за заплати. Парите, които взимат 540 неспортни служители в клуба, пък представляват четири на сто от разходите по това перо.

Във вторник вечерта от клуба обаче обявиха нови договори за четирима футболисти - Марк-Андре тер Стеген, Френки де Йонг, Клеман Лангле и Жерар Пике. Те са направили компромис със заплатата си през настоящия сезон за сметка на продължителността на договорите.

Първите трима от тях не се подписаха в документа, които останалите играчи от отбора изпратиха като отказ за намаляването на заплатите.

Според други източници в Испания пък лично капитанът на тима Лионел Меси е бил първият, който е дал несъгласието си за орязване на заплатите и е призовал неговите съотборници да го подкрепят.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фанатик

    4 4 Отговор
    Тези простаци вземат милиони че тичат зад една топка сега ще получат заслуженото.

    Коментиран от #2

  • 2 Тичай

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Фанатик":

    И ти щом е толкова лесно