23 Октомври, 2020 13:05 2 071 1

Манчестър Юнайтед предупреди младок за изцепките му

  • манчестър юнайтед-
  • мейсън грийнууд-
  • футбол

19-годишното крило си навлече неприятности около последния лагер на националния отбор на Англия

Манчестър Юнайтед предупреди младок за изцепките му - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд е бил предупреден за поведението си заради скорошните проблеми, които имаше младокът.

19-годишното крило си навлече неприятности около последния лагер на националния отбор на Англия. Тогава той и Фил Фодън нарушиха карантината преди мача с Исландия, канейки момичета в хотела, в който бе настанен съставът на „трите лъва“.

Грийнууд пропусна последните два мача на своя тим срещу Нюкасъл и ПСЖ заради лека контузия, според думите на мениджъра Оле Гунар Солскяер. Младокът обаче беше заснет на тренировка със съотборниците си в понеделник.

Той обаче не пътува и до Париж, като в пресконференцията си преди мача Солскяер заяви, че има Грийнууд не е бил напълно готов за игра, като прие с насмешка слуховете, че нападателят и съотборникът му Брандън Уилямс са останали извън състава по дисциплинарни причини.

През миналия сезон Грийнууд вкара 17 гола за Юнайтед и направи своя дебют за Англия при победата именно над Исландия през септември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    0 0 Отговор
    Прекалено рано се е помислил за голяма звезда тоя, трябва да му се показва че правилата са за всички и когато не се спазват ще има последствия!