Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 00:15 2 587 8

Павел Колев: Не съм чул за оставката на Георги Тодоров. Наско Сираков ще реши

  • павел колев-
  • ''левски''-
  • черно море-
  • 1:2

Изпълнителният директор на ''синия'' клуб не е съгласен с Тодоров

Павел Колев: Не съм чул за оставката на Георги Тодоров. Наско Сираков ще реши - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отговори за декларираната оставка от старши треньора на тима - Георги Тодоров.

"Аз не знам да има оставка. Ако има такава, ще се съберем Управителният съвет и ще говорим по въпроса. Няма да коментирам сега, да коментирам под влияние на адреналин. Ще преспим и ще мислим. Предполагам, че и Наско Сираков трябва да вземе отношение, той трябва да вземе решението. Нямам желание да си споделям мнението по този въпрос, не е уместно. Хората са изнервени, достатъчно дават за клуба, страдат, за съжаление отборът не им се отплаща", заяви Колев.

"Първото полувреме днес беше добро за нас, но след това се получи един сценарий на абсурда, не мога да си обясня. Станислав Иванов ли? Той е извън групата. Конфликт няма, даже не съм разговарял със Станислав. Преди месец го извиках, за да му направя конферентен разговор с клуб, който искаше да го привлече. Той отказа да бъде трансфериран, решенията оттук-нататък ги взима Наско Сираков. Станислав има нужда от глътка въздух, да реши какво ще прави. Знаете, че неговият договор с Левски изтича", добави още той.

"Не съм чул за оставката на Георги Тодоров, не е уместно да коментирам. Няма начин кризата да не дава отражение на футболистите, но едва ли е основна причина. Левски и друг път е имал проблеми, но е постигал добри резултати на терена. Това е до качества, сплотеност. Не мисля, че има проблеми между играчите в отбора. Не съм чул за такова нещо, малко съм далеч от отбора аз", каза Колев.

''Не съм съгласен с казаното от Георги Тодоров. Личното ми мнение е, че като треньор на Левски трябва да защитаваш футболистите и да поемаш отговорност. Решението за оставката ще се вземе от Управителния съвет и най-вече от собственика Наско Сираков", добави изпълнителният директор на Левски.

"Кога последно сме плащали заплати? Последната заплата футболистите получиха преди десетина дни. Малко е сложно да кажа за кой месец. Има футболисти, които са си получили всичко до август. Има такива", каза още той.

''Защо пресконференциите се правят в зала? Основната причина да се правят в залата е, че тя за това е изградена и за да е по-комфортно на журналистите - не мисля, че е свързано по някакъв начин с пандемията'', завърши Павел Колев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    ЛЕВСКИ върви към фалит

    Коментиран от #3

  • 2 Bai nudals

    4 0 Отговор
    Май,вървим към втора,лига с тая игра.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 kingsize

    6 0 Отговор
    Тити Папазов за треньор! Баскетбол, футбол - все тая! Доста рев ще падне обаче...
  • 5 левскар съм в червата

    3 0 Отговор
    Станахме за смях,да падаме от морето с 10 човека срам...

    Коментиран от #7

  • 6 Мим33

    4 0 Отговор
    А бе павка,ти луд ли си или на луд се правиш,че правиш и хората на луди.Не бил чувал,ами за какъв чеп си там тогава,след като цяла България чу за изказванията на Тодоров,а само ти си бил със запушени уши,както винаги..
  • 7 ЦСКА-ВЕЧНИ

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "левскар съм в червата":

    Ами ще станете за смях,моряците ви ошамариха насред софия с 10 човека..Ама като ви гледах как играете и с 8 човека да бяха пак щяха да ви бият.Сърдете се на банкянския тарикат,дето се заигра със спонсора ви...Или направо го взимайте за център нападател...
  • 8 сиракоФ

    7 0 Отговор
    Съдията ни закла,беше ни обещал да изгони поне 3ма от черно море,за да можем да запазим резултата през 2рото полувреме.