Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 10:50 7 849 6

Хабиб приспа Гейджи, победи го и се оттегли от MMA (ВИДЕО)

  • хабиб нурмагомедов-
  • джъстин гейджи

С тази победа Хабиб Нурмагомедов увеличи серията си на 29 поредни победи без загуба в своята кариерата

Хабиб приспа Гейджи, победи го и се оттегли от MMA (ВИДЕО) - 1
Кадър: Max sport 2

Безспорният шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов защити титлата си в Абу Даби, предаде mma.bg. Непобеденият дагестанец се изправи срещу временният шампион Джъстин Гейджи в главната битка на UFC 254 на остров Яс. "The Eagle" успя да приложи триъгълник на Гейджи във втория рунд и Гейджи се предаде, но рефера не видя и Джъстин изгуби съзнание.

В първия рунд двамата не бързаха и Гейджи беше доста предпазлив. Джъстин вкара няколко добри ритника на Хабиб, който не спираше да го пресира и му вкара добри попадения, с които му разкървaви носа. В края на рунда Хабиб успя да пренесе битката на земята и опита да приключи Гейджи, но нямаше време. По време на почивката се видя, че Гейджи беше изразходвал доста от своето кардио и дишаше тежко.

Хабиб продължи да пресира и във втория рунд, а Гейджи отново му вкара от силните си ритници. Нурмагомедов успя отново да пренесе боя на земята, където приложи триъгълник на Джъстин, който няколко пъти се предаде, но рефера не видя и Гейджи заспа. Битката приключи за минута и 34 секунди във втория рунд. След края на боя Хабиб започна да плаче неутешимо по загубата на своя баща Абдулманап, който почина през юли.

С тази победа Хабиб Нурмагомедов увеличи серията си на 29 поредни победи без загуба в своята кариерата. Той сподели, че е обещал на своята майка да спре с ММА и обяви, че това е края на неговата кариера. Гейджи, от своя страна, се разделя със серията си от 4 поредни победи.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брус Лий

    65 2 Отговор
    Страхотен Хабиби ,уникален спортист ,невероятен хъс и борбеност.Уважавам решението му.След като смята че без неговия баща в ъгъла няма място там ,значи е така.За мен си остава велик.Браво
  • 2 Супер в

    43 2 Отговор
    Хабиб най добрия 💪🏻👏🏻👏🏻👏🏻
  • 3 Killer

    23 1 Отговор
    Браво.
  • 4 БАЙ Х@Й

    14 1 Отговор
    Президентът на UFC, Дейна Уайт разкри, че Хабиб Нурмагомедов е бил със счупен крак 3 седмици преди UFC 254.
  • 5 Елхамдюлиллах

    4 33 Отговор
    Няма как да загубиш когато излизаш с Аллах на ринга.

    Коментиран от #6

  • 6 :D :D :D

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Елхамдюлиллах":

    Демек всички други мюсюлмани дето са излизали и са загубили са безбожници така ли. Предполагам че за това дето сте изтърсили някаде биха ви отряали главата някакви радикални ваши братя.