Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 12:28 1 258 5

Турски мениджъри са наблюдавали звездите на ''Левски'' и Черно море

  • левски-
  • черно море-
  • найджъл робърта-
  • матиас курьор-
  • турски мениджъри

Найджъл Робърта и Матиас Курьор са били зорко наблюдавани

Турски мениджъри са наблюдавали звездите на ''Левски'' и Черно море - 1
Снимка: ПФК Черно море

Турски мениджъри имаше снощи в ложите на стадион "Георги Аспарухов", пише в-к "Тема спорт". Те наблюдаваха изявите на нападателя на ''Левски'' - Найджъл Робърта. През лятото нидерландецът бе спряган за трансфер в доста отбори, но в крайна сметка остана на „Герена".

През миналата кампания той бе водещият реализатор на ''сините'' - в 19 шампионатни мача вкара 11 гола. През този сезон обаче изявите му са доста по-бледи. Явно и затова до началото на октомври Найджъл не бе продаден.

Това бе сторено със сънародника му Стайн Спиерингс – халфът бе закупен от втородивизионния френски Тулуза.

Обект на интерес от състава на варненци пък бе Матиас Курьор, който е №1 в голмайсторската листа през този сезон. Националът на Мартиника кара втора младост на "Тича".

Преди двубоя с ''Левски'' той заяви, че в Черно море се чувства отлично, но не може да обещае, че ще завърши кариерата си при варненци.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подуене ДПС

    4 1 Отговор
    турци търсят турци от турски отбори 😂
  • 2 Гоуст

    7 0 Отговор
    Звездите трябваше да са в кавички, а не "Левски" в заглавието...

    Коментиран от #3

  • 3 чичо Пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гоуст":

    Да, нещо ми се губи определението за "звезда". :-(
  • 4 Коцалиев

    3 0 Отговор
    Какви звезди в Левски бре? Да вземат Ники перуката и чичо Гошо , да им говорят глупости и да спрат да ни баламосват нас з! А Наско Раев може и за крупие . Виж за Тити всички знаем че щеe
    Незаменим клоун ! Т ъкмо ще ни отърват от тия смешници
  • 5 Сбе хора

    2 0 Отговор
    Какви звезди, какви 5 лева? Вий четете ли какво пишете? Това са квартални мачлета! Ний си имаме клоуни и имитатори , а не звезди.