26 Октомври, 2020 13:18 2 054 3

Ето кой ще води ЦСКА срещу Рома

  • цска-
  • рома-
  • футбол-
  • даниел моралес-
  • кирил динчев

Търси се нов треньор със солидна визитка

Ето кой ще води ЦСКА срещу Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА е взело решение кой ще води тима в предстоящия мач от Лига Европа срещу Рома. Досегашните помощници на Стамен Белчев ще изведат "армейците" за важния мач на "Олимпико", пише ТОПСПОРТ.

Другата важна новина от "Борисовата градина" е, че спряганият за овакантения от Стамен Белчев пост Златомир Загорчич със сигурност няма да бъде новият старши треньор на ЦСКА.

Търси се нов треньор със солидна визитка. Почти сигурно той ще бъде от чужбина.

Срещу Рома диригентската палка ще поемат Даниел Моралес и Кирил Динчев. Красимир Чомаков ще им помага.

Владислав Януш си тръгна със Стамен Белчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошо

    2 1 Отговор
    Е, жалко , но много бързо" здадоха багажа "! С това си действие "управата " показа, че с Лига Европа е свършено т.е. мачът с Рома предварително е загубен !!! много жалко за труда на треньор , играчи ит.н. , жалко е двама - трима некадърници да определят/ оценяват/
    качествата на други ! Като нищо не могат побе да не пречат !!!
  • 2 Тъпо е

    2 0 Отговор
    Това е като вирус,или мода?!Разград,Етър,Ботев,Левски,ЦСКА и на капак Нац.Отбор...
  • 3 Дедо ви

    0 0 Отговор
    Да слагат бързо треньор, че да могат преди Коледа и него да уволнят. Така се прави по български, два месеца са много време, за това време ЦСКА трябваше да е спечелил Шампионската лига.