Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 09:45 1 258 4

Среща на високо ниво в Левски днес

  • левски-
  • футбол

Очаква се да бъде внесена и повече яснота около новия треньор на Левски

Среща на високо ниво в Левски днес - 1
Снимка: БГНЕС

Заседание на Управителния съвет на Левски ще се проведе днес. Сбирката се налага, за да бъде приета оставката на Георги Тодоров. По устав именно ръководният орган трябва да гласува освобождаването му от поста. В УС на Левски влизат Ивайло Цветков-Нойзи, Илия Христов, Минко Герджиков, Константин Баждеков и Павел Колев.

Очаква се да бъде внесена и повече яснота около новия треньор на Левски. Засега като фаворит се очертава Славиша Стоянович.

Ще бъде обсъждан и договорът за генерален спонсор на Левски. Очаква се до дни "сините" да парафират с австрийска строителна компания, която ще донесе малко спокойствие на "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маймуняка

    5 6 Отговор
    На високо ниво за селското отборче, означава втория етаж.Боклуци.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ханс

    1 3 Отговор
    По големи боклуци от припоците няма.червено оранжеви прасета
  • 4 Да бе!

    2 0 Отговор
    Няма начин да вземаш 60 000 без да можеш да играеш футбол! Там е проблемът!