Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 13:15 1 574 3

15 от всичките 20 клуба в Серия А не знаят как ще изплатят заплатите на своите футболисти

  • футбол-
  • серия а-
  • футболисти-
  • клубове-
  • коронавирус

Това обяви президентът на италианския футболен елит Паоло Дал Пино

15 от всичките 20 клуба в Серия А не знаят как ще изплатят заплатите на своите футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Към днешна дата 15 от всичките 20 клуба в италианския футболен елит не знаят как ще изплатят заплатите на своите футболисти за септември. Това обяви президентът на Серия “А” Паоло Дал Пино във връзка с кризата покрай пандемията от коронавирус, заради която стадионите бяха затворени за привърженици и това веднага пак “удари” по и без това разклатеното финансово състояние на тимовете. 16 ноември е крайният срок за изплащане на споменатите възнаграждения за септември.

Вчера от Италианската футболна федерация помолиха правителството или да освободи клубовете от задължението да плащат данъци, или директно да ги подпомогне със средства. Calciomercato твърди, че министърът на икономиката Роберто Гуалтиери веднага е говорил с президента на федерацията Габриеле Гравина, като го е уверил, че този въпрос ще бъде разискван на следващото събиране на правителството.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    РАДИЧКОВ ГИ НАРИЧАШЕ " РИТНИТОПКОВЦИ " !!! КАК СЕ ФОРМИРАТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ??? БИ ТРЯБВАЛО -СПОРЕД ПРИХОДИТЕ НА КЛУБА -ОТ СПОНСОРИ ;РЕКЛАМИ И БИЛЕТИ И ПРОДАЖБИ НА АРТИКУЛИ -И ТО КАТО ПРОЦЕНТ -РАЗПРЕДЕЛЯН ОТ СОБСТВЕНИКА НА КЛУБА И ДИРЕКТОРСКИЯ СЪВЕТ !?!?!?!? НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА ТВЪРДИ ЗАПЛАТИ --- ТАКА ,ЧЕ ВСЕКИ ФАЛИТ Е ПРАКРАСНО ЯВЛЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Ники

    0 0 Отговор
    Е да - ритнитопковците трябва да имат пари за ферарита - редно е! 🤣🤣🤣🤣🤣
  • 3 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    КОЙ ТЕНИСИСТ ИМА ТВЪРДА ЗАПЛАТА ...ИЛИ БОКСЬОР ;ИЛИ ЖОКЕЙ ; ИЛИ ГОЛФЪР - СКЪПОПЛАТЕНИЯ ЕЛИТ В СПОРТА ???? СПОНСОРИ ДА ---НО ПАРИ ЗА ПОСТИЖЕНИЯ !!!!!!!!!!