27 Октомври, 2020 14:37 1 630 0

Любопитно: Ерлинг Холанд нямал необходимия профил за футболист на Барса

  • ерлинг холанд-
  • барселона-
  • футбол-
  • ариедо брайда

Предложих и няколко момчета от Италия като Барела и Дзаниоло

Любопитно: Ерлинг Холанд нямал необходимия профил за футболист на Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият спортен директор и скаут на Барселона Ариедо Брайда се включи в критиките към спрямо трансферната политика на клуба. 74-годишният италианец разкри как е предложил трима млади и талантливи играчи за трансфер, но те са били отхвърлени. Става дума за Ерлинг Холанд (вече в Борусия (Д), Николо Барела (Интер) и Николо Дзаниоло (Рома).

“Проучвах различни състезатели и написах няколко имена - разказа Брайда пред Radio Marca. - Едното беше на Холанд, който тогава още беше в Норвегия. От клуба обаче ми отговориха с “не”, защото той нямал необходимия профил за футболист на Барса. Предложих и няколко момчета от Италия като Барела и Дзаниоло. Но аз нямаше какво да сторя повече, защото отговорността за трансферите се носеше от други. Аз бях изолиран.”

Италианецът беше освободен от Барса през миналия август.

Иначе Холанд си тръгна от Мьолде срещу 8 млн. евро, за Барела Интер извади 25 млн, а Рома се сдоби с правата на Дзаниоло срещу 4,5 млн.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА