27 Октомври, 2020 15:33 1 904 3

Коронавирусът удари Славия

  • стефанов-
  • славия-
  • коронавирус-
  • зараза-
  • спонсор-
  • рзи-
  • карантина

"Аз се превърнах в основен спонсор на РЗИ", ядосва се Венци Стефанов

Коронавирусът удари Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Славия е застигнат от мощна COVID-19 вълна. Деветима от "белите" са дали положителна проба за коронавирус и са карантинирани, информира "Sportal". Босът Венци Стефанов потвърди неприятната новина, като подчерта, че няма място за паника. Треньорът Александър Тарханов обаче се оказва в изключително трудна ситуация преди мача с Ботев (Пловдив), който е по програма в събота от 16:30 часа. Наред със заразените футболисти, руският наставник има проблеми и с контузени.

"Да, така е. Много от футболистите ни дадоха положителни проби, общо деветима. Поставени са под карантина. Не знам дали ще има мач. Ако Ботев (Пловдив), не се съгласят, трябва да играем", каза Стефанов.

"Не драматизирайте! Не искам да ви казвам имената на момчетата с положителни проби, защото ще ги изкарате по всички медии и ще ги пишем едва ли не, че са крадци. Няма нищо тревожно, добре са. Просто са с положителни проби. Утре пак ще ги тестват, може тогава да са с отрицателни, не се знае", продължи босът на Славия пред "Блиц".

"Имам чувството, че ако проверят всички отбори, ще излязат сигурно 200 човека с положителни тестове. Големият проблем обаче е другаде - даваме толкова много пари за тестове, през ден-два. Като искат да проверяват - РЗИ, министерството или който да е там, да поемат част от разходите. Аз се превърнах в основен спонсор на РЗИ, не на Славия! Това са непланирани разходи. Ако ще я карат по този начин, да спираме всичко тогава", призова Венци Стефанов.

"Моето мнение за коронавируса не искам да го налагам. Дали се страхувам ли? Само от грозни жени се страхувам, а не от COVID-19", категоричен е босът на Славия.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    2 0 Отговор
    Господ си знае работата.
  • 2 Тото

    4 0 Отговор
    Не искам да всявам паника но почти всички сме заразени. Но го караме леко като сезонен грип. Важно е да не се паникьосваме. Да сме живи и здрави и да го караме леко . Лошо е за хората с други заболявания на които им предстои операция или лечение. Те ще пострадат много.
  • 3 тайна

    3 0 Отговор
    Вируса си знае!Някой иска-мъни,друг -точки..Взел,друг дал..