27 Октомври, 2020 19:59 1 216 0

Конте: Интер започна да си възвръща силните позиции в европейския футбол

  • конте-
  • интер-
  • завръщане-
  • история-
  • лукаку-
  • мартинес

"Ще се сравняваме с легендите, когато започнем да печелим трофеи", заяви специалистът

Конте: Интер започна да си възвръща силните позиции в европейския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Интер Антонио Конте заяви, че тимът възвърне позагубената си слава в европейските турнири. Тази вечер „нерадзурите“ гостуват на Шахтьор в Донецк във втория си мач от груповата фаза на Шампионската лига.

"Не желая да се бърза с коментари, че ние сме фаворити да спечелим всичко. Винаги съм казвал, че съм в Интер, за да донеса трофеи на клуба и феновете. Това, което постигнахме в Лига Европа през миналия сезон е безценен опит за нас. Тогава достигнахме до финала, а сега очакванията в Шампионска лига са много големи. Непрекъснато се говори и за невероятния тандем Ромелу Лукаку - Лаутаро Мартинес", заяви той.

"Вярно е, че и двамата са фантастични. Нека обаче всеки да върши своята работа. Това, което виждам напоследък ми харесва, но ще сравняваме Лукаку и Мартинес с легенди на Интер, чак когато завоюваме значима титла. Според мен е рано за подобни големи похвали и комплименти. Разполагаме с добър отбор и съм убеден, че Интер започна да си възвръща силните позиции в европейския футбол", завърши Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА