Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 20:34 1 401 0

Белтраме: Ще ни бъде много трудно срещу Рома, все още не знаем кой ще ни бъде треньор

  • белтраме-
  • рома-
  • цска-
  • треньор-
  • проблеми-
  • лига европа-
  • клуж

"Трябва да си вземем необходимите поуки от мача с Клуж и да разберем, че мачовете в Лига Европа са съвсем друга история", смята италианският халф на ЦСКА

Белтраме: Ще ни бъде много трудно срещу Рома, все още не знаем кой ще ни бъде треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на ЦСКА Стефано Белтраме заяви, че очаква много труден мач срещу Рома. „Червените“ гостуват на „римските вълци“ в четвъртък, в двубой от Лига Европа.

„Не сме правили анализ на играта на Рома все още, но гледах мача им срещу Милан. Нямаше нужда да го гледам, за да знам колко силен отбор е Рома. Ще ни бъде изключително трудно. Ще се стремим да играем нашата игра и ще видим какво ще се случи“, коментира Белтраем в интервю за „Sky Sport“.

„Разбрахме какво е да играеш в Европа. Имахме добър мач срещу Клуж. Трябва да си вземем необходимите поуки и да разберем, че мачовете в Лига Европа са съвсем друга история. Има отбори с опит, с техническа сила. Ние трябва да сме концентрирани през всички 90 минути и да демонстрираме здрава психика“, добави халфът на ЦСКА.

На въпроса за уволнението на Стамен Белчев, Белтраме отговори: „Все още не знаем кой ще бъде на треньорската скамейка. Тренираме с помощник-треньорите и ще видим дали ще имаме нов треньор до мача с Рома.“

„Със сигурност не е лесно. Бяхме свикнали да се подготвяме по един начин. Тези неща се случват във футбола. От нас зависи да продължим да се подготвяме по възможно най-добрия начин и ще го направим.“

„Приятел съм със Спинацола. Вероятно ще отида при него и ще си разменим фланелките. Играхме заедно в примаверата на Ювентус. Заедно бяхме в интерната“, каза още Стефано Белтраме.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА