29 Октомври, 2020 16:15 1 537 0

Ботев Пловдив реши кой ще води тима до края на сезона

  • пенчев-
  • ботев пловдив-
  • треньор-
  • решение-
  • сезон

Петър Пенчев ще остане треньор на "канарчетата"

Ботев Пловдив реши кой ще води тима до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Петър Пенчев ще води Ботев (Пловдив) не само до края на годината, но и до края на сезона, пише "Тема Спорт". Треньорът в школата, който е начело на първия тим в тандем с Георги Онов, ще получи кредит на доверие за по-дълъг период. Почти сигурно специалистът ще остане до края на шампионата. Основната причина е, че Пенчев познава отлично младите играчи, на които ще се разчита, както и че в клуба няма средства за нов наставник.

За Пенчев това е трети период начело на тима. В последните два мача той записа две победи - над Оборище (Панагюрище) за Купата и срещу Ботев (Враца) в първенството.

Прокуристът на Ботев Асен Караславов пък обяви, че в клуба все още чакат документите от Спортния арбитражен съд за мотивите, с които пловдивчани бяха осъдени да платят близо 220 000 лева на бившия треньор Желко Петрович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА