Last news in Fakti

30 Октомври, 2020 01:00 2 306 1

Фабиньо се размина с тежка контузия

  • фабиньо-
  • ливърпул-
  • контузия-
  • прогноза-
  • очаквания-
  • възстановяване

Халфът на Ливърпул ще е готов за игра след предстоящата пауза за националните отбори

Фабиньо се размина с тежка контузия - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Ливърпул Фабиньо се е отървал от тежка контузия. Това съобщиха медиите на Острова. Както е известно бразилецът получи травма по време на мача с Мидтиланд от Шампионска лига, като първоначалните прогнози бяха, че той ще отсъства от терените близо шест месеца.

Фабиньо е минал скенер вчера, след който е станало ясно, че има разкъсване на сухожилие, но то не е толкова тежко. От днес той ще се подложи на интензивно лечение и се очаква да бъде готов за игра след предстоящата паузата за националните отбори. Той обаче ще пропусне следващите три мача на "мърсисайдци" срещу Уест Хем и Манчестър Сити във Висшата лига, както и двубоя с Аталанта от Шампионска лига.

Фабиньо бе преквалифициран в централен защитник от Юрген Клоп след тежката контузия на Върджил ван Дайк. Заради травмата на бразилеца обаче германският мениджър остана със само един здрав бранител - Джо Гомес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А така

    2 0 Отговор
    Първи