Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 18:28 1 105 0

От ПСЖ: Дано контузията на Неймар да не е тежка

  • тухел-
  • истанбул башакшехир-
  • контузия-
  • надежди-
  • псж-
  • неймар

"Ситуацията е трудна, както е и за повечето отбори", заяви наставникът на тима Томас Тухел

От ПСЖ: Дано контузията на Неймар да не е тежка - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел се моли контузията на голямата звезда на тима Неймар да не е тежка. Бразилецът получи травмата по време на гостуването на Истанбул Башакшехир.

Тухел сподели, че контузията на бразилския нападател е в адукторите, като днес или утре ще стане ясно колко време ще трябва той да почива.

"Ще изчакаме прегледите, дано контузията на Неймар да не е тежка. Болките са в адукторите. Знаем, че можем да играем много по-добре от това, което показваме в момента. Искам да защитя футболистите, защото те дават максимума от себе си. Ситуацията е трудна, както е и за повечето отбори. Почти нямахме предсезонна подготовка, липсват ни и много играчи, които са извън строя. Дойдоха и доста нови момчета, на които им трябва време. След паузата заради пандемията играхме много финали на купи, мачове в Шампионска лига, след това започна и Лига 1. Килиан Мбапе е прав, когато говори за натрупана умора", каза Тухел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА