30 Октомври, 2020 12:25 1 688 5

Моуриньо: Стана ясно, че бъдещите ми решения относно състава ще са много лесни

  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • лига европа

Сами можете да анализирате играта на всекиго

Моуриньо: Стана ясно, че бъдещите ми решения относно състава ще са много лесни - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо трудно подбираше думите си след издънката на неговия Тотнъм срещу Антверп в Лига Европа снощи. Лондончани отстъпиха с 0:1 в групата, в която е и Лудогорец. Мениджърът не само нападна играчите с публикация в Instagram, а го стори и в разговор с журналистите.

“Сами можете да анализирате играта на всекиго - заяви португалецът пред медиите. - Вие винаги се обръщате към мен с “този защо не играе, онзи защо не играе”. Сега може би няма да ме питате такова нещо в следващите няколко седмици, защото имате отговор.”

Почти сигурно сред визираните от Жозе е Деле Али, който видимо не се радва на доверието на специалиста, но пък в четвъртък беше титуляр.

“Знаете какъв е най-силният ни състав - продължи Моуриньо. - Винаги смятам, че футболистите заслужават шанс. Разполагаме с широк състав с много играчи. Моя отговорност е да им давам възможности и в същото време това е тяхната възможност да се възползват от тези шансове. Тази вечер показва, че бъдещите ми решения относно състава ще са много лесни.”

И все пак мениджърът пое вината за поражението: “Аз съм единственият човек, който може да бъде виновен, защото аз избирам стартовия състав”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    3 3 Отговор
    Според мен жозе много повярва на футболистите и след 9 победи подцени антверпен. Правилно се изрази че вината е негова защото той избира състава. Мисля че трябваше като титуляри да започнат сон и хари кейн и през второто полувреме да им даде почивка. Гарет бейл още не се е сработил с играчите. Винисиус идва от бенфика и въпреки че там е вкарал 18 гола тук му трябва време. Английският футбол не е идентичен на португалския. Вината е на моуриньо. Но има още 4 кръга от 6 и сами знаете че нещата се променят светкавично. Пожелавам им победа над лудогорец.
    .

    Коментиран от #4

  • 2 Дарина

    4 0 Отговор
    Програмата на тотнъм е много претоварена и трябва много внимателно да се избират играчите. Деле али показва слаба игра и моуриньо не трябва да му обръща гръб а да го амбицира защото али има добри качества но играе под напрежение защото жозе го следи откъсо. В такива случаи юрген клоп знае чудесно как да амбицира своите играчи.
  • 3 Мими

    2 1 Отговор
    Имаше известно подценяеане на нарушенията от играчите на антверп от страна на главния рефер. Те правеха големи груби нарушения но рефера не им обръщаше внимание . Когато събориха хари кейн той подмина случая и не даде наказателен удар. Същото се случваше и с други играчи. Също когато вкара гола самия нападател изблъска защитника на тотнъм който падна и се забави да реагира за да предотврати гола. Реферът беше длъжен да свири нарушение но не го направи.
  • 4 писач

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иво":

    Отбора се нарича Антверп и се пишес главна буква.
  • 5 Иво

    1 1 Отговор
    До коментара на писач. Много добре знам че е антверп и как се пише. Градът е антверпен и също се пише с главна буква. Отборът носи името на града. Даже и играчите проучих преди да гостуват на лудогорец. Пиша от телефон и не мога да сменям главни букви постоянно. Обаче за ваше сведение когато влезеш в сайта на лига европа един път е написано антверпен а друг път антверп. Това не е от важно значение защото старото име е антверпен. Може да се запознаете с уикипедия на града и на отбора