31 Октомври, 2020 05:14 4 120 1

Куман предупреди Ансу Фати да не се главозамайва

  • куман-
  • фати-
  • съвет-
  • главозамайване-
  • барселона-
  • състав-
  • концентрация

"Вчера говорих с него, за да му обърна внимание на концентрацията", призна наставникът на Барселона

Куман предупреди Ансу Фати да не се главозамайва - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не желае Ансу Фати да се главозамайва. Наставникът на „лос кулес“ разкри, че е разговарял с тийнейджъра и е поискал от него да подобри съсредоточеността си.

"Посъветвах го да продължи да работи и да върви нагоре. Вчера говорих с него, за да му обърна внимание на концентрацията. Това, че губи топки, се дължи на липса на концентрация, а не на липса на класа. Има страхотни качества и трябва да му се помогне да ги развие още. Трябва да бъде концентриран, за да се усъвършенства“, заяви Куман.

"Контузиите на Дембеле му повлияха много. Сега е много по-добре във физическа гледна точка. Участва много в последните мачове. Креативен е, има бързина, добър е един срещу един, може да играе и на двете крила, отваря пространства... Може и по-добре, но важното е, че е здрав“, довери нидерландецът.

"Педри е много мило момче. Медиите из целия свят говорят за представянето му срещу Ювентус. Нормално е, защото той не е обикновено момче. Справя се наистина добре за възрастта си. Показал е вече и на тренировки, и на мачове, че може да играе на различни позиции“, сподели той.

Запитан как ще въздейства оставката на Джосеп Бартомеу, Куман отговори: „Не знам. Не е в моите ръце, аз работя, за да печеля трофеи. Говорят за промени, но аз не съм нервен. Вглъбен съм в работата си. Знам, че от днес кандидатите ще говорят за своите проекти, но ще видим кой ще бъде президент на Барселона“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    3 0 Отговор
    Джосеп Бартомеу. ЕДНИ ГО ПИШАТ ЖОЗЕП,А ДРУГИ ХОСЕП. НАЛИ Е ИСПАНЕЦ? БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ХОСЕП БАРТОЛОМЕО.Хосеп Мария Бартомеу Флорета е испански предприемач.