30 Октомври, 2020 19:56 3 598 4

Мачът между Тайсън и Рой Джоунс-младши няма да е демонстративен

  • тайсън-
  • джоунс-
  • бой-
  • мач-
  • бокс-
  • демонстративен-
  • пресконференция

"Кой би влязъл в ринга с великия и легендарен Майк Тайсън, мислейки си, че е демонстративен мач?", попита Джоунс

Мачът между Тайсън и Рой Джоунс-младши няма да е демонстративен - 1
Снимка: БГНЕС

Легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши дадоха онлайн пресконференция преди дългоочаквания си "демонстративен" двубой на 29 ноември, в която обаче се съгласиха, че ще се опитат да предложат най-доброто от себе си и не считат, че битката им е "шоу", а напълно истинска.

"Когато аз бях на 32 години, всички казваха, че вече съм стар и приключил", каза Джоунс. "Виждате обаче какво прави Майк Тайсън на 54, колко умело удря по крушата и колко е бърз дори на тази възраст. Когато имате две легенди, винаги ще бъде интересно и никога не трябва да ги подценявате. Виждате как Майк влезе бързо във форма, аз бих гледал негова тренировка, вместо на някой от младите боксьори.

Той се справя толкова добре, а е с 3 години по-голям от мен, защо тогава аз да не мога да съм също толкова бърз?! Как може да не се подготвям усилено за мач с най-младия в историята шампион в тежка категория? И то, при положение че ръкавиците са почти същите като професионалните (12 унции вместо 10)? Трябва даже да съм възможно най-подготвен, защото събитието е по-голямо.

Последният човек, който отиде на "демонстративен" (прави жест с пръстите за кавички, бел.ред.) мач срещу Тайсън, беше нокаутиран в първия рунд. Кой тогава би влязъл в ринга с великия и легендарен Майк Тайсън, мислейки си, че е демонстративен мач? Стига бе.

Винаги са ме питали дали съм се бил с Майк Тайсън и сега най-накрая ще мога да кажа, че съм се бил срещу него", каза Джоунс, който беше доста по-активният и експресивният от двамата в импровизираната пресконференция.

Тайсън говореше лаконично и използваше клишета като "ще бъде невероятна битка", "аз съм готов за него, дано и той да е готов за мен".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЙКИ Е...ВЕЛИК!

    24 0 Отговор
    РЕСПЕКТ!!!!
  • 2 Алфа Чакал

    25 2 Отговор
    Много точно.Който мисли,че Майк ще се бие на шега нека застане срещу него.Ако ще и на 25 години да е няма да му е лесно.Този човек е истински звяр.И на 90 години да е и в количка пак трябва да спазваш дистанция от него.ЗВЯР.
  • 3 Dino

    9 1 Отговор
    На 54 не е стар в никакъв случай!
    Виждате Силвестър Сталоун,и е вече доста старичък в сравнение с Майк, а знаете че мощта и силата са му на едно високо ниво за такава възраст!!
    В никакъв случай Майк Тайсън не е стар, така че има какво да даде още доста на публиката, така че не го пренебрегвайте и отхвърляйте!

    Коментиран от #4

  • 4 6892

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Dino":

    Сталоун е на хормон на растежа от 100 години.
    Тайсън също е в тестостеронова терапия.