31 Октомври, 2020 15:56 3 437 3

Артета: Направих всичко възможно за Месут Йозил

  • артета-
  • шанс-
  • доказване-
  • йозил-
  • арсенал-
  • раздяла

"Бях търпелив, дадох му шансове и бях честен, но той не се възползва", заяви мениджърът на Арсенал

Артета: Направих всичко възможно за Месут Йозил - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че е направил всичко възможно, за да даде шанс на Месут Йозил в състава на „артилеристите“. Немският футболист няма мач за тима след подновяването на Висшата лига през юни месец, като дори бе оставен извън състава на клуба за първенството и Лига Европа през този сезон.

32-годишният футболист е във финалния етап от договора си на „Емиратс“ и по всичко изглежда, че двете страни ще се разделят. Йозил бе важна част от тима в средата на миналия сезон, като започна като титуляр в 10 последователни мача от Висшата лига преди пандемията от коронавирус да прекъсне сезона.

Поради тази причина Артета смята, че е дал на Йозил възможност да се докаже, преди да бъде изключен от състава.

„Какво да ви кажа, направих всичко възможно. Дадох му колкото се може повече възможности. Бях търпелив, дадох му шансове и бях честен. Той беше много важна част от отбора през последните няколко сезона. Уважавам това, но съм тук, за да взема решенията и да направя всичко най-добро за отбора и клуба“, заяви Артета пред Sky Sports.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    12 2 Отговор
    Месут Йозил бил немец! Ха ха!

    Коментиран от #3

  • 2 Следващия му клуб

    8 5 Отговор
    Ще е Арда Кърджали! Ни език ще му трябва, ни нищо! Направо си е като у дома! Прадедите му са от района взети насила някога за да служат на султана!
  • 3 Karosel

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Един":

    Ако си влизал в немски форуми, ще разбереш, че немците са много критични към него.