4 Ноември, 2020 00:19 2 429 0

Реал Мадрид взе жизненоважна победа срещу Интер в голово шоу

  • бензема-
  • интер-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • рамос-
  • родриго-
  • перишич-
  • мартинес

Мадридчани спечелиха с 3:2

Реал Мадрид взе жизненоважна победа срещу Интер в голово шоу - 1
Снимка: БГНЕС

Реал (Мадрид) записа първа победа в тазгодишното издание на Шампионската лига, след като надделя с 3:2 като домакин над Интер. Двубоят бе исторически за капитана Серхио Рамос, който отбеляза своя гол номер 100 за "белия балет". Карим Бензема и Родриго бяха автори на другите попадения за Реал, а за "нерадзурите" се разписаха Лаутаро Мартинес и Иван Перишич.

Двубоят бе много оспорван и изпълнен с атаки към двете врати. Още в първите минути Асенсио пропиля добра възможност, а Барела разтресе гредата на вратата на Реал. Гостите пропиляха още две добри ситуации преди тимът на Зинедин Зидан да се развихри.

Валверде пропусна да открие резултата в 23-ата минута, но това стори Бензема само 2 по-късно. Французинът получи пас от защитник, който опита да върне към вратаря и реализира.

В 33-ата минута Рамос засече с глава центриране от корнер и прониза за втори път Интер. Гостите обаче реагираха мигновено. Мартинес получи топката в наказателното поле и в движение я изстреля в мрежата.

Италианският тим успя да изравни в 68-ата минута, когато Перишич получи в наказателното поле, гардира добре и с техничен удар прати топката във вратата.

Отборът на Зинедин Зидан обаче стигна до успеха с попадение в 80-ата минута. Винисиус проби по крилото и пусна по земя към точката на дузпата, където Родриго в засече и прати в мрежата, за да оформи крайното 3:2 за Реал.

Грандът от Мадрид събра 4 точки и заема трето място, колкото има и втория Шахтьор. На първо място е Борусия Мьонхенгладбах.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА