Last news in Fakti

7 Ноември, 2020 11:41 1 243 1

Виляреал затвори кръга в Лига Европа с категорична победа

  • виляреал-
  • макаби (хайфа)-
  • 4:0-
  • лига европа

"Жълтата подводница" разби с 4:0 Макаби (Хайфа)

Виляреал затвори кръга в Лига Европа с категорична победа - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Виляреал продължи безгрешния си ход в Лига Европа. "Жълтата подводница" разби с 4:0 Макаби (Хайфа) в срещата между двата тима от третия кръг в група "I", записвайки трета поредна победа, с която вече е с единия крак на елиминациите. Любопитното е, че мачът започна с повече от час закъснение заради проливен дъжд и наводнен терен.

Виляреал започна наказателната си акция още в 4-ата минута, когато след центриране от корнер Карлос Бака с глава вкара за 1:0.

В 52-ата минута отново Бака удвои. Кубо центрира към колумбиеца, който по куриозен начин с глава успя за втори път за преодолее вратаря на съперника.

В 71-ата минута падна третият гол за испанците. Този път Бака бе в ролята на асистент, като направи двойно подаване с Алехандро Баена и с пета го изведе на стрелкова позиция, а той без забавяне порази вратата за 3:0.

Крайното 4:0 оформи Фернандо Родригес в 81-ата минута, засичайки успореден на голлинията пас на Первис Еступинан.

С тази победа Виляреал вече има 9 точки и е еднолично на върха във временното класиране. Макаби остава на 2-ата позиция с 6 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японко

    0 0 Отговор
    Машини, млад отбор хубава игра