Last news in Fakti

7 Ноември, 2020 17:10 1 423 1

Черно море и Ботев (Пловдив) не се победиха

  • efbet лига-
  • ботев (пловдив)-
  • черно море-
  • 0:0

Варненци не успяха да се възползват от кадровите проблеми на ''жълто-черните'', които имат четирима заразени с COVID-19 футболисти

Черно море и Ботев (Пловдив) не се победиха - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море завърши 0:0 при гостуването си на Ботев (Пловдив) в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. През целия двубой “моряците” владееха инициативата и търсиха гола, но пропуски пред вратата на Аргилашки, а веднъж и гредата, лишиха варненци от трите точки.

Исмаил Иса отправи първия удар по посока на една от двете врати в 9-ата минута, но изстрелът му мина встрани от вратата. В 13-ата минута Стефан Велев и Матиас Курьор разиграха добре топката отляво, а голмайсторът на варненци центрира в наказателното поле, където Исмаил Иса отправи изстрел с глава, но Аргилашки успя да боксира. В 23-ата минута Илиан Илиев се възползва от грешка на Шоколаров намери вляво Исмаил Иса, който върна топката към Панайотов, а последният опита техничен удар, но встрани от вратата на Аргилашки.

В 33-ата минута Исмаил Иса опита удар след избита топка в наказателното поле, но той по-скоро се превърна в добро центриране към Даниел Димов, който с глава отблизо нацели напречната греда. В 41-вата минута Ботев създаде първото си добро положение пред вратата на Иван Дюлгеров. Димитър Тонев намери Маркиньос Педросо вляво, той стреля с левия крак, но стражът на Черно море успя да улови.

От самото начало на втората част Черно море упражни преса и в 51-вата минута “моряците” успяха да откраднат топката. Илиан Илиев намери Курьор на границата на наказателното поле, той се обърна и стреля технично в далечния ъгъл, но Аргилашки с върха на пръстите си изби в корнер. След центрирането от ъглов Даниел Димов засече с крак топката от движение, но тя премина много близо над напречната греда. В 56-ата минута влезлият на смяна Леандро Андраде получи вдясно по атаката, напредна и стреля по диагонала, но Аргилашки отново успя да изби в корнер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    0 0 Отговор
    средняците си подариха по 1 точица !!