Last news in Fakti

7 Ноември, 2020 17:27 1 410 3

Илиан Илиев: Без публика е трудно да се играе

  • efbet лига-
  • черно море-
  • ботев (пловдив)-
  • 0:0-
  • илиан илиев

''Логично завършихме 0:0'', заяви наставникът на варненци след хикса с Ботев (Пловдив)

Илиан Илиев: Без публика е трудно да се играе - 1
Снимка: ПФК Черно море

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, коментира равенството на тима му срещу Ботев Пловдив (0:0) в мач от 12-ия кръг на efbet Лига.

"Изпуснахме шанса да победим, но и домакините се бяха подредили, знаехме какво трябва да правим, но ни липсваше агресивност отпред, имахме положения, но необходимото самочувствие ни липсваше. Логично завършихме 0:0. Те имаха отсъстващи - Неделев и Илиев, но това се отрази на атаката им, а отзад си бяха добре", коментира Илиев.

"Курьор имаше една ситуация, трябва работа с футболистите в атакуващата фаза, много играем с топката, добре сменяме фланговете, но целта да вкараме топката в мрежата ни убягва'', добави той.

"Вирусът е опасен, имахме няколко трудни дни, но на открити пространства е хубаво да има публика, дори на 30 %, без публика е трудно да се играе, имаме три у дома от оставащите 4 мача, трябва да тренираме в тези две седмици", каза още наставникът на Черно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мале мале

    1 1 Отговор
    Играете ли точилки такива ,играете по баровете ,закавво ти е публика да се бият ли ..?!
  • 2 Nik

    2 1 Отговор
    Абе Илиянчо от какъв зор ви трябва публика, след като и с нея пак има по 200 човека на мач преко сили. Та вие ли сте най добрите та и публика ще искате. Значи в Испания, Италия, Германия, Англия хората могат да играят без публика щото са по слаби от вас и никой не ги гледа, а тук вие с публика ще ми играете. Айде малко вземете се засрамете.
  • 3 Опа

    1 0 Отговор
    Леле, публиката ли Играе на терена??? Докато ни е такова мисленето и подхода(да се купуват чужденци на килограм) футбола ще ние кота нула. Но иначе може да си при казваме и мечтаем колко си искаме.