Last news in Fakti

7 Ноември, 2020 22:09 1 753 0

Възходът на Челси продължава, а Шефилд Юнайтед продължава да пропада

  • английска висша лига-
  • челси-
  • шефилд юнайтед-
  • 4:1

''Сините'' от Лондон допуснаха ранен гол, но след това взеха нещата в свои ръце и направиха пълен обрат

Възходът на Челси продължава, а Шефилд Юнайтед продължава да пропада - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Челси постигна победа след обрат с 4:1 срещу Шефилд Юнайтед в мач от 8-ия кръг на Висшата лига, която се игра на "Стамфорд Бридж".

След успеха си "сините" от Лондон са трети в класирането с актив от 15 точки и са само на точка от първия Саутхямптън и втория Ливърпул.

Това е и четвърти пореден успех за тима на Франк Лампард във всички турнири, като постепенно напрежението върху тима заради колебливите резултати преди това поспадна и играчите си върнаха настроението.

Гостите шокираха столичани в 9-ата минута с попадение на МакГолдрик, който засече с пета от близка дистанция по изключително техничен начин топката след много точно подаване на Берге.

Домакините обаче бързо се "събудиха" и в 23-ата минута с удар около точката на дузпата Ейбрахам успя да възстанови равенството.

В 34-ата минута Чилуел засече на далечната греда прекрасно центриране на Зиеш и направи обрата в мача пълен - 2:1.

До почивката нямаше повече голове, а второто полувреме бе по-добро за домакините.

В 77-ата минута интригата бе тотално убита с попадение на капитана Тиаго Силва, който се възползва от много хубаво центриране на Зиеш и с глава прати топката в мрежата - 3:1.

Всичко в този мач приключи в 80-ата минута след силен удар на Вернер в наказателното поле, който оформи крайния резултат - 4:1 за Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА