Last news in Fakti

8 Ноември, 2020 09:25 1 566 0

Драматична развръзка на лондонското дерби между Уест Хем и Фулъм

  • английска висша лига-
  • уест хем-
  • фулъм-
  • 1:0

Гол в 91-ата минута донесе успеха на ''чуковете''

Драматична развръзка на лондонското дерби между Уест Хем и Фулъм - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В началните минути на двубоя Уест Хем натика съперника в собствената му половина и създаде куп неприятности за Ареола. В 4-ата минута Масуаку стреля опасно, но вратарят се справи, а отбитата от вратаря топка беше изстреляна към вратата от Кресуел, но стражът на гостите се справи отново.

Две минути по-късно Боуен стреля под гредата, но вратарят на Фулъм отново беше на ниво. В 7-ата минута и гредата помогна на Ареола след удар на Алер.

Гостите отвърнаха с удар на Митрович с глава, но топката не намери целта.

През втората част Кресуел имаше възможност да открие резултата, но отново не сполучи в 49-ата минута. Фулъм създаде опасна ситуация в 71-ата минута, но вратарят на домакините показа високото си ниво.

В края на двубоя Уест Хем натисна съперника си и закономерно стигна до гол в добавеното време на мача, а негов автор беше Сучек. Гостите опитаха да изравнят в останалите минути, получиха шанс след отсъдена дузпа след разглеждане на спорна ситуация в наказателното поле на "чуковете" с ВАР, но Луутман пропусна да се разпише след неуспешен опит за копване на топката в стил паненка и така Уест Хем спечели с минималното 1:0.

След успеха "чуковете" заемат 11-ото място с 11 точки, а Фулъм е на 17-ото място с позиция над опасната зона с едва 4.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА