8 Ноември, 2020 17:11 1 751 3

ЦСКА с втора поредна победа в efbet Лига, Али Соу най-после вкара

  • efbet лига-
  • цска-
  • монтана-
  • 2:1

''Армейците'' отново не убедиха с представянето си

ЦСКА с втора поредна победа в efbet Лига, Али Соу най-после вкара - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА победи Монтана с 2:1 като гост в мач от дванадесетия кръг на еfbet Лига, игран на стадион "Огоста" в град Монтана.

Първото полувреме започна с натиск на ''армейците'', който даде резултат още в 8-ата минута, когато Греъм Кери проби остро по лявото крило и направи прострелно центриране адресирано към Ахмедов, но Сенхаджи в опита си да го изпревари и да избие топката в корнер си отбеляза неспасяем автогол.

''Червените'' продължиха да атакуват и в следващите 7 минути се откриха още две добри възможности за удвояване на аванса. Първо в 12-ата минута Ахмедов бе изведен на стрелкова позиция и шутира извън наказателното поле, но Орлинов изби в корнер, а малко след това Али Соу стреля опасно покрай гредата. В

29-ата минута Ахмедов бе изведен сам срещу вратаря от Соу, при което Сенхаджи го повали в наказателното поле, но съдията остана безмълвен. Две минути по-късно Енрике Рафаел засече с глава центриране отляво, ала изстрелът му мина над напречната греда.

До края на полувремето не се случи нищо интересно и двата състава се оттеглиха на почивка при резултат 1:0 за ЦСКА.

През втората част ''армейците'' продължиха да атакуват и да владеят повече топката от своя противник. Още в 48-ата минута се откри отлична възможност пред Ахмед Ахмедов, който засече с глава центиране на Тиаго, но вратарят на домакините изби, след което нападателят на ''червените'' имаше възможност да се разпише с крак, но отново стреля в тялото на Орлинов.

В 71-ата минута след изпълнение на корнер се стигна до разбъркване в наказателното поле на Монтана, при което Гълъбов пусна леко към влезлия след почивката Синклер, който отправи мощен шут но отново стражът на домакините бе на мястото си и спаси.

Пет минути по-късно Тиаго изведе отлично Али Соу сам срещу вратаря и този път гамбийският стрелец се разписа хладнокръвно покачвайки на 2:0.

Монтана започна от центъра и организира бърза атака по лявото крило, след която се стигна до неразбирателство в армейската отбрана и домакините намалиха изоставането си на 1:2, чрез попадение на Николай Минков.

До края на срещата не паднаха нови голове и така червените записаха заслужена победа с 2:1 като гост над тима на Монтана.

Следващият двубой на ЦСКА е на 14 ноември (събота) от 13:30 часа, когато отборът ни гостува на Ботев (Ихтиман) в мач от турнира за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Науката

    6 3 Отговор
    След година този спорт ще е фалирал на всякъде по света ,ще останат само игрите на компа! На там е тръгнало.
  • 2 Фактъ

    4 6 Отговор
    Кое цецека бе , че станаха много ???
  • 3 Гост като гост

    3 1 Отговор
    Еееее най-накрая Али Соу да се отпуши
    От 100 пропуска прави гол накрая.
    И то срещу Монтана пикап
    Сега кат дойде Бруно може и на пейката да поседи малко.