13 Ноември, 2020 12:52 2 709 2

Решено: Манчестър Юнайтед продава Пол Погба

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Оле Гунар Солскяер се е примирил, че Погба не може да си партнира със зимното попълнение Бруно Фернандеш

Решено: Манчестър Юнайтед продава Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед смята да се раздели с полузащитника Пол Погба. „Червените дяволи“ са готови да изслушват оферти за французина след края на сезона, твърди трансферният експерт на „talkSPORT“ Алекс Крукс.

Според него мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер се е примирил, че Погба не може да си партнира със зимното попълнение Бруно Фернандеш. Това е и причината световният шампион да остава на резервната скамейка в пет от последните седем мача на тима.

Крукс смята, че хафът най-вероятно ще премине в Реал Мадрид, като Юнайтед ще трябва да го продаде на по-ниска цена.

„Доколкото знам, Юнайтед планира да продаде Погба следващото лято. Клубът активира клауза в договора му, обвързвайки го до 2022 година, но това бе само, за да запази възможността за негова продажба и да попречи да си тръгне като свободен агент. Не смятам, че това е знак, че футболистът е част от дългосрочните планове на клуба“, започна Крукс.

„Мисля, че Солскяер осъзна, че не може да използва Погба и Бруно Фернандеш едновременно. Трабва да се признае, че Юнайтед изглежда по-добре, когато французинът не играе. Това най-силно си пролича в мача с Евертън на „Гудисън Парк“, когато Солскяер отчаяно се нуждаеше от победа, но предпочете да не заложи на Погба. Най-вероятно халфът ще премине в Реал Мадрид. Трябва обаче да имаме предвид проблемите с коронавируса, липсата на достатъчно игрови минути през сезона, финансовата криза, която променя целия футбол. Така че Юнайтед може да се наложи да го пусне за доста по-ниска сума от тази, на която можеше да го продаде преди няколко години“, заяви още Крукс.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.