Last news in Fakti

13 Ноември, 2020 14:01 1 949 3

Контузията на Маркъс Рашфорд се оказа по-сериозна

  • маркъс рашфорд-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Рашфорд не игра и при победата с 3:0 над Република Ирландия заради контузия, получена по време на мач на Манчестър Юнайтед през миналия уикенд

 Контузията на Маркъс Рашфорд се оказа по-сериозна - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд и защитникът Конър Коуди ще пропуснат мачовете на Англия от Лигата на нациите срещу Белгия и Исландия, обяви Футболната асоциация.

Рашфорд не игра и при победата с 3:0 над Република Ирландия заради контузия, получена по време на мач на Манчестър Юнайтед през миналия уикенд. Английският национал ще се върне на клубната база за лечение.

Коуди пък е под карантина, след като през миналата седмица е бил в пряк контакт с човек, дал положителна проба за коронавирус. Самият той е дал два поредни отрицателни PCR теста, но британското законодателство го задължава да прекара период в изолация.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАНАРА И МАНЧО ОТ ПЛОВДИВ

    2 0 Отговор
    ПРИ НАС ЩЕ ОСТАНАТ САМО КОИТО ОБИЧАТ НАЙ ВЕЛИКИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА МАНЧО И ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ ВЗМОЖНИ ТИТЛИ ОБИЧАМ ВИ.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.