14 Ноември, 2020 18:08 2 495 3

Новият шампион на Sofia Open: Страхотен турнир, нямам търпение да дойде 2021

  • яник синер-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • sofia open 2020-
  • sofia open

Тийнейджърът от Италия надви канадеца с 6:4, 3:6, 7:6 (3) и триумфира с титлата още в първия финал в професионалната си кариера

Новият шампион на Sofia Open: Страхотен турнир, нямам търпение да дойде 2021 - 1
Снимка: БГНЕС

Новият шампион на Sofia Open Яник Синер джентълменски поздрави противника си на финала Вашек Поспишил и му пожела успешна 2021 година. Тийнейджърът от Италия надви канадеца с 6:4, 3:6, 7:6 (3) и триумфира с титлата още в първия финал в професионалната си кариера. 19-годишният Синер сподели и отличните си впечатления от организацията на турнира, като изрази надежда да играе в зала "Арена Армеец" и догодина.

"Първо, поздравления, Вашек, късмет през следващата година. Надявам се, че ще изиграем още много мачове помежду си, надявам се, че 2021 ще е твоята година. Благодаря на хората в екипа ми, пътят пред нас е дълъг, щастлив съм, че съм с вас и нямам търпение да дойде следващата година. Благодарности на всички хора, които направиха турнира възможен. Мисля, че това е страхотен турнир, чудесно е, че имаше зрители. Благодаря на всички за подкрепата и се надявам и следващата година да играя тук", сподели Синер в речта си по време на церемонията по награждаването след финала.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лелеее

    3 1 Отговор
    И Гришо няма търпение .....
    Да го “топне “на следващата и да лекува “поредната “ контузия щом трябва да играе в родината , както и да си вземе годишният чек от тенис федерацията на “Булгерия “ ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.