Last news in Fakti

17 Ноември, 2020 01:00 1 210 4

Фернандеш: За клуб като Юнайтед е много дълго времето, в което не сме печелили Висшата лига

  • фернандеш-
  • манчестър юнайтед-
  • титла-
  • трофеи-
  • висша лига

"Дойдох в Манчестър, за да спечеля трофеи", заяви португалският халф на "червените дяволи"

Фернандеш: За клуб като Юнайтед е много дълго времето, в което не сме печелили Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сподели, че тимът му отдавна не е печелил титлата в Англия, а това не е добре за клуба. Португалецът обаче сподели, че той и съотборниците му имат манталитет на победители и се надява скоро отборът да започне да взима трофеи.

"За мен нямат значение другите отбори. Хората може да кажат, че са по-добри от нас, имат по-добри титулярни единадесет от нас, както и момчетата, които влизат от пейката, са по-добри. Хората могат да казват какво мислят, но на мен не ми пука".

За клуб като Юнайтед е много дълго времето, в което не сме печелили Висшата лига. Мисля даже, че е твърде дълго. Така че трябва да имате предвид - всички играчи, всички служители - ние сме тук, за да спечелим. И мисля, че имаме този манталитет. Дойдох в Манчестър, за да спечеля трофеи. Играя за един от най-големите клубове в света. Този клуб е направил история в миналото, невероятна история", обясни Фернандеш.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    4 1 Отговор
    На практика след Сър Алекс нямат титла !!!
  • 2 Бурмата

    2 3 Отговор
    Объркал си клуба, брато. Вие загубихте манталитета на шампион. Други клубове са актуални в момента на острова. Те също са жадни за успехи. Вие ще лежите на старата си слава и ще кретате между четвърто и шесто място. Просто по времето на сърчето, много ви бутаха съдийте. Сега с ВАР е по трудничко. Не, че пак не ви правят подаръци.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.