Last news in Fakti

19 Ноември, 2020 12:25 1 442 4

Манчестър Юнайтед с интерес към капитана на Реал Мадрид

  • серхио рамос-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Централният защитник има договор на „Сантиаго Бернабеу“ само до края на настоящия сезон и е свързан с напускане на испанската столица

Манчестър Юнайтед с интерес към капитана на Реал Мадрид  - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед е един от трите клуба, които се интересуват от капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос. Централният защитник има договор на „Сантиаго Бернабеу“ само до края на настоящия сезон и е свързан с напускане на испанската столица.

Съобщава се, че Пари Сен Жермен се интересува от 34-годишния футболист, който прекара 15 бляскави години в Реал, спечелвайки 22 големи трофея. Въпреки това, предполагаемият интерес може да бъде трик от представителите на Рамос, за да му осигурят по-добър договор в настоящия му клуб. Той ще може да преговори с чуждестранни клубове през януари относно това да напусне като свободен агент в края на сезона.

Въпреки че ще навърши 35 години през март следващата година, Рамос все още е физически способен да се представя на най-високо ниво, след като започна във всичките осем мача от Ла Лига до този момент. Той все още е и ключова част от отбора на Испания, въпреки че е претърпя контузия на сухожилието при победата с 6:0 в Лигата на нациите над Германия.

„Marca“ твърди, че Рамос все още обмисля бъдещето си, като Реал желае да удължи настоящата му сделка при същите условия за още две години.

Освен ПСЖ, докладът посочва Манчестър Юнайтед и Ювентус като другите два клуба, които следят ситуацията с играча. Отбелязва се обаче, че исканата заплата от Рамос биха могли да повлияят на потенциалното му преместване в Манчестър или Торино.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.