Last news in Fakti

19 Ноември, 2020 18:01 2 237 1

Серхио Рамос си издейства и увеличение на заплатата

  • рамос-
  • азар-
  • заплата-
  • реал мадрид-
  • издействане-
  • договор

Неговото възнаграждение не просто се вдига, а дори става най-високото в тима на Реал Мадрид

Серхио Рамос си издейства и увеличение на заплатата - 1
Снимка: БГНЕС

Независимо че е в залеза на кариерата си, Серхио Рамос е успял да си издейства и увеличение на заплатата в Реал Мадрид. Вчера стана ясно, че защитникът, който през март ще навърши 35 години, ще остане в клуба с нов договор за два сезона. Според Deportes Cuatro неговото възнаграждение не просто се вдига, а дори става най-високото в тима. По този начин той ще задмине Еден Азар, който към момента получава най-много на “Сантиаго Бернабеу”.

Според различните информации сега е втори по заплата с около 350 000 евро на седмица, докато белгиецът прибира по 465 000 евро. Не е ясно обаче с колко точно испанецът ще изпревари съотборника си.

Това ще е втори голям жест към лидера, след като президентът Флорентино Перес вече се съгласи да бъде нарушено клубното правило, че на играчи над 30-годишна възраст не се подновяват договорите за повече от 12 месеца. Реал прие желанието на световния шампион за контракт до 2023 г., тъй като той беше заплашил да си тръгне през идното лято.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.