Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 14:11 2 104 2

Бой в съблекалнята след загуба, в мелето е участвал и футболна звезда от Висшата лига

  • хамес родригес-
  • колумбия-
  • футбол-
  • бой

Самият Хамес Родригес излезе с официално съобщение, с което опровергава информациите в колумбийските медии за боя в съблекалнята

Бой в съблекалнята след загуба, в мелето е участвал и футболна звезда от Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Бой с участието на звездата на Евертън Хамес Родригес е избухнал в съблекалнята на националния отбор на Колумбия след загубата с 1:6 от Еквадор в южноамериканска квалификация за Мондиал 2022. Мачът се игра във вторник.

Според информациите, участие в мелето освен Родригес са взели Дейвинсон Санчес (Тотнъм) и Джеферсон Лерма (Борнемут). Това е било крайната точка на ескалирането на напрежението в лагера на колумбийците, което е започнало да се покачва четири дни по-рано след домакинската загуба с 0:3 от Уругвай.

Самият Хамес Родригес излезе с официално съобщение, с което опровергава информациите в колумбийските медии за боя в съблекалнята.

„Категорично отричам информациите за скандали и агресия между играчите от националния отбор на Колумбия. Резултатите от мачовете не са това, което очаквахме, но ние оставаме единни като отбор. Всички имаме отлични отношения и взаимно уважение. Не е имало никакъв конфликт в съблекалнята. Разпространяващите подобни истории целят да внесат хаос в националния отбор и аз ще предприема юридически действия, ако е необходимо“, заяви бившият нападател на Реал (Мадрид) и Байерн.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско

    0 1 Отговор
    няма кой да помага вече НАЛИ...............
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.