Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 15:43 1 097 0

Ван Дайк поднови леки тренировки, може да се завърне до края на сезона

  • ван дайк-
  • контузия-
  • завръщане-
  • ливърпул-
  • възстановяване-
  • тренировки

Ливърпул страда от сериозна вълна от контузените играчи последните няколко седмици

Ван Дайк поднови леки тренировки, може да се завърне до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк е започнал леки тренировки на новата база на тима, съобщава днес английската преса. Това е отлична, макар и новина в перспектива за бъдещето, но все пак дава надежда на Юрген Клоп, че ще може да използва своя стълб в защита преди края на сезона.

Холандският бранител получи травма след ужасяващо влизане на Джордан Пикфорд в дербито с Евертън. Той бе опериран през октомври в Лондон и вече е започнал своята възстановителна програма, първата част от която включва по-леки натоварвания, докато втората е далеч по-интензивна, но ще се движи според развитието на самия процес на рехабилитацията при играча.

Ливърпул страда от сериозна вълна от контузените играчи последните няколко седмици, след като сериозни проблеми има и партньорът на Ван Дайк в отбрана Джо Гомес, който също е аут за неопределено време. Добра новина обаче е възстановяването на Фабиньо и Анди Робъртс, които ще са на линия за сблъсъка този уикенд с Лестър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА