Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 17:16 1 267 0

Ювентус няма пари за Пол Погба

  • погба-
  • ювентус-
  • заплата-
  • цена-
  • средства-
  • криза-
  • коронавирус-
  • манчестър юнайтед

Това смята трансферният експерт Джанлука Ди Марцио

Ювентус няма пари за Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус трудно ще привлече Пол Погба в редиците си. Това смята трансферният експерт Джанлука Ди Марцио. Напоследък отново се заговори, че французинът не е щастлив на "Олд Трафорд" и може да бъде продаден през януари или най-късно през следващото лято. 27-годишният халф е започнал като титуляр в едва 5 мача този сезон и наскоро сам призна, че това е "най-трудният му период в Юнайтед".

Наскоро "Червените дяволи" активираха клауза за автоматично удължаване на договора на Погба до 2022 година, но дори и това не спря спекулациите, че той може скоро да си тръгне от "Олд Трафорд". Твърди се, че интерес към него има от Реал Мадрид и Ювентус. Ди Марцио обаче е на мнение, че заради финансовата криза, която налегна клубовете след пандемията от коронавирус, Юве трудно ще може да си позволи да вземе Погба обратно в състава си.

"Това би била страхотна сделка. Погба има потенциал тотално да промени облика на един отбор. Халфовата линия на Ювентус има нужда от неговия талант, физическа сила и всеотдайност. Вярвам, че той би бил страхотно попълнение, но не съм сигурен, че Юве може да си го позволи заради икономическите трудности, които изпитва. Манчестър Юнайтед също е малко вероятно да помогне за по-лесното осъществяване на сделката, както например се случи с трансфера на Киеза от Фиорентина. Английските клубове искат да получат сериозни суми за играчите си и то веднага. Затова ситуацията е трудна в настоящия момент", смята Ди Марцио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА