Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 20:32 1 871 0

Барселона иска от Ансу Фати да преподпише до 2026-та година

  • фати-
  • удължаване-
  • изискване-
  • барселона-
  • договор

Фати има договор с Барселона до 2022 година, като клубът има възможност за неговото удължаване с още две години

Барселона иска от Ансу Фати да преподпише до 2026-та година - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона иска Ансу Фати да се ангажира с клуба до 2026 година, твърди „Mundo Deportivo“. В момента Фати се възстановява след операцията, която претърпя на коляното и ще отсъства от игра около четири месеца. Когато той се завърне в игра, Барселона ще има нов президент.

Един от първите приоритети на новоизбрания шеф на клуба ще бъде да обвърже новата звезда на Барселона с дългосрочна сделка.

Фати има договор с Барселона до 2022 година, като клубът има възможност за неговото удължаване с още две години.

Бори Фати, бащата на играча и Жорже Мендеш, неговият агент, не тълкуват по този начин споразумението между двете страни. Те смятат, че контрактът приключва през 2022 година и следователно условията трябва да бъдат преразгледани.

Ансу Фати е един от футболистите с най-ниска заплата на „Камп Ноу“, въпреки че се очертава като ключов изпълнител за отбора.

Новият президент на Барселона ще има задачата да убеди Фати да подпише с клуба до 2026 година и да му предложи заплата, която да отговаря на амбициите на играча.

Припомняме, че през миналото лято Барселона отказа оферта от 150 милиона евро от Манчестър Юнайтед за юношата от Ла Масия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА