Last news in Fakti

21 Ноември, 2020 12:55 3 258 4

Акрапович поискал от Крушарски да уволни трима от ръководството на Локомотив Пловдив

  • акрапович-
  • локомотив пловдив-
  • уволнение-
  • крушарски-
  • аралица-
  • настояване

В черния списък на босненеца били отговарящият за връзките с феновете и маркетинга Росен Коруев, административният директор Румен Руйчев и администраторът Тома Цилев

Акрапович поискал от Крушарски да уволни трима от ръководството на Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Бруно Акрапович е бил в доста обтегнати отношения с Локомотив (Пловдив) в седмиците преди да напусне клуба и да поеме ЦСКА. След като е научил за категоричното решение на Христо Крушарски да изгони Анте Аралица, треньорът поискал от шефа да освободи хора от ръководството на клуба, пише „Мач Телеграф“.

В черния списък на босненеца били отговарящият за връзките с феновете и маркетинга Росен Коруев, административният директор Румен Руйчев и администраторът Тома Цилев.

Треньорът до последно настоявал, че Аралица бил натопен, че е псувал собственика и че той просто гласно е изразил гнева си от развоя на срещата и подвикванията, които чувал от трибуните.

Крушарски обаче категорично отказал да уволни тримата и обяснил на специалиста, че неговата работа е да подготвя отбора, а не да кадрува.

Причина за гнева на Акрапович бил и фактът, че чрез администратора Цилев спортният директор Георги Иванов е прибрал картотеката на Анте Аралица вечерта преди мача със Загорец за Купата.

Целта е била да се попречи на треньора да пусне нападателя на терена въпреки изричното нареждане на боса и по този начин да задълбочи напрежението вътре в клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    11 1 Отговор
    Когато си повярваш......Сега ще има рязко приземяване .
  • 2 Фактъ

    10 2 Отговор
    В софийските отбори треньорите са пешки . Акрапович сега ще се сблъска с реалноста.
  • 3 Валентин

    1 0 Отговор
    Крушарски същият искурубен кретен и наскоро пръкналият се от дълго застоял кенеф в периферията на позитано 20 кредитен милионер с крадени пари наготово, който не знае как се изкарват честно л 2 лв. Акъли седнал да дава на народа ! Измет говедарски,крадец,лъжец и измамник, когато и да пуслкне все ще е късно !
  • 4 Вусо

    0 0 Отговор
    Ми ако ги уволни неговите слуги от чийто заплати краде какво ще яде той! Тоя е дребна и вредна душата махалите го час по скоро че деградира всяко око което го зърне!!! То се вижда че е комунист прост красив милиционер кредитен айдук тоя не може 2 лв да искара всички пари дето пиле са крадени.факт.