Last news in Fakti

21 Ноември, 2020 19:35 1 610 1

Australian Open може да бъде отложен

  • тенис-
  • отлагане-
  • начало-
  • australian open-
  • коронавирус

Началото на Откритото първенство на Австралия по тенис може да бъде отложено от януари до февруари или март следващата година

Australian Open може да бъде отложен - 1
Снимка: БГНЕС

Началото на Откритото първенство на Австралия по тенис може да бъде отложено от януари до февруари или март следващата година поради ситуацията с COVID-19 в страната, съобщава вестник "Хералд Сън".

"Сигурен съм, че ще проведем Откритото първенство на Австралия в началото на следващата година", цитира изданието премиерът на щата Виктория Даниел Андрюс.

"Точният срок за него, подробностите и мерките, които сме въвели, все още не са уредени и веднага след като бъдат, ще се радвам да ги споделя с вас", добави той.

Организаторите на турнира не бяха открити за коментар. Тенис Австралия (TA) планира играчите и техните щабове да пристигнат във Виктория в средата на декември, за да имат време да преминат задължителен двуседмичен карантинен период, преди да се състезават в Мелбърн през януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леле,мале

    2 3 Отговор
    Каква трагедия, край света се свърши, че едни хора щяха да гонят една празна топчица за едни милиони. Апокалипсис от всякъде, а народа си мре ей тъй обикновено от глад, болести, войни..