Last news in Fakti

21 Ноември, 2020 21:01 1 941 1

Ювентус иска да удължи наема на Алваро Мората

  • ювентус-
  • задържане-
  • удължаване-
  • наем-
  • мората-
  • атлетико мадрид

"Бианконерите" желаят да задържат нападателя и през следващия сезон

Ювентус иска да удължи наема на Алваро Мората - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ювентус планира да задържи Алваро Мората и през следващия сезон. Това съобщиха медиите в Италия. Както е известно нападателят играе в торинския гранд под наем от Атлетико Мадрид, като в договора между двата клуба има клауза, според която преотстъпването му може да бъде продължено за още една година или той да бъде откупен.

Ювентус плати 10 милиона евро на Атлетико, за да може да привлече Мората под наем. Договорът може да бъде удължен за още една година, ако "старата госпожа" се съгласи да преведе същата сума на испанците. Нападателят пък може да стане собственост на Юве срещу 42 милиона евро.

За момента вариантът с удължаване на наема изглежда по-вероятен, тъй като италианците бяха ударени сериозно от финансовата криза породена от пандемията от коронавирус.

От началото на сезона испанският национал се представя отлично, като има 10 мача във всички турнири, в които е отбелязал 6 попадения и е направил 2 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.