22 Ноември, 2020 12:14 1 445 4

Куман: Когато нещо не се получава, виновен е треньорът

  • барселона-
  • загуба-
  • атлетико мадрид-
  • отговорност-
  • куман

"Да контролираш мача до 47-ата минута и да допуснеш гол - това просто не бива да се случва", заяви наставникът на Барселона

Куман: Когато нещо не се получава, виновен е треньорът - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона Роналд Куман пое отговорност за загубата от Атлетико Мадрид с 0:1 в дербито на 10-ия кръг на испанската Ла Лига. Единственото попадение падна след огромна грешка на вратаря на каталунците Марк-Андре тер Стеген, който излезе на 30 метра от наказателното си поле, за да пресича подаване и се провали.

"Когато нещо не се получава, виновен е треньорът. Продължаваме да работим, но трябва да ставаме по-добри. Травмите на Пике и Серджи Роберто ме притесняват, но засега не знаем нищо подробно. Да контролираш мача до 47-ата минута и да допуснеш гол. Това просто не бива да се случва", заяви Куман след мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил Левски

    6 0 Отговор
    Куман все пак ще успее да спаси БарЦелона от изпадане.
  • 2 цербер

    2 0 Отговор
    "Марк-Андре тер Щеген (на немски: Marc-André ter Stegen) е германски футболист, роден на 30 април 1992 в Мьонхенгладбах, Северен Рейн-Вестфалия, който играе като вратар и се състезава за ФК Барселона, както и за националния отбор на Германия." Тер ЩЕГЕН се пише,германец Е!
  • 3 Анонимен

    5 0 Отговор
    Не се подигравайте на Барса.Нормално е.Една епоха си отива друго не се вижда.Все пак да благодарим за прекрасните 10-15 години от ерата на Меси,Шави,Иниеста,Анри,Ето о и т.н.И врагове и фенове не могат да го отрекат.Като фен на Ливърпул видял цялото величие преди и сушата следващите 30 години знам какво е!Така,че "Кралят е мъртъв",а какво ще стане...ще видим.Успех на Барса и дано бързо се съвземат,но едва ли!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.