Last news in Fakti

22 Ноември, 2020 18:27 2 695 6

Бивш шеф в ЦСКА: Видях играч на Левски, който е заразен, да пуши наргиле в Студентски град

  • георгиев-
  • наргиле-
  • коронавирус-
  • левски-
  • студентски град-
  • заведение-
  • цска-
  • димитров

"Сините" забъркаха нов миш-маш", смята Милко Георгиев

Бивш шеф в ЦСКА: Видях играч на Левски, който е заразен, да пуши наргиле в Студентски град - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият административен директор на стадион "Българска армия" Милко Георгиев направи много интересно изказване. Той заяви в прав текст, че вчера е видял един от заразените с COVID-19 футболисти на Левски да пуши наргиле в заведение в Студентски град.

"Ако трябва да използвам стилистиката на Левски - забъркаха нов миш-маш. Даваш 11 проби, двама-трима от заразените са трайно контузени. Те очевидно няма как да играят. Изтече списък със заразените. Там е и Илия Димитров. Обявен за дал положителна проба на 19 ноември, съвсем скоро.

Вчера той беше засечен лично от мен в заведение в Студентски град да пуши наргиле. Това явно е нова методология в лечението на коронавирус. Това поведение на ръководството на Левски показва само и единствено едно - страх", каза Милко Георгиев пред "Топспорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    9 11 Отговор
    Започна се....Нати куклата дай си ми парцалките. Защо не си се обадил веднага където трябва?
  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    31 5 Отговор
    "Футболистите" на "Левски",само в студентски град можеш да ги видиш.На терена са невидими.За това ги бият,като тупани !
  • 3 Dog

    6 16 Отговор
    Видял е дренки. Или гърнетата от Перник - ортаци на Борисов и ГЕРБ в цялата страна (сметосъбиране!) или е видял Инджов - съдружник на Борисов в Трейс груп (инфраструктура!), а може да е видял Самия Гриша Ганчев да пафка наргиле от дим на стопена захар (без ДДС и без платен акциз!)? Оранжавите гуцита крият поне 4-5 позитивни с COVID-19, но там тестовете ги прави Стойкас Стоилас. Някой трябва да плюе с/у Левски, за да се чувстват безпогрешни, непобедими и значими ОРАНЖАВИТЕ гуцита. Все пак идват мачове в ЕКТ и там няма 5-6, а цялата пасмина заразени гуцита ще лъсне.
    Или ще ги обяви Стойкас за “контузени”, ама мистериозно и неочаквано, та да ги пратят в Сърбия при Марияна!!!

    Коментиран от #6

  • 4 ЛЕВСКИ 1914

    8 9 Отговор
    Видял си на пуйка ти матката.
  • 5 Мишо

    1 0 Отговор
    Страх има и в двата отбора. Защо червените поискаха отлагане на мача с Локо Пловдив преди мач от евро турнирите и след отказ вдигнаха врява кой е по-прав и кой е по-българин,че даже и сегашният им треньор се изказваше. Сега преди важен евро мач държат да играят с безумно слабият Левски,който е още повече отслабен и от заболелите. Това не е ли двоен аршин. И кои го е страх да играе този мач по-късно. Щом са толкова силни и кандидати за титлата,какво ги бърка да играят с Левски,който се бори да не изпадне и да оцелее когато и да е.
  • 6 Може

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Dog":

    и дренки да е видял, но опровержение от назованото лице НЯМА. И няма как да има - има и свидетели. Нека не защитаваме някого само защото и от "нашите"... Ковидът не пита кой е син или червен...