23 Ноември, 2020 06:36 1 568 1

БФС предложи нов договор на Александър Димитров

  • футбол-
  • александър димитров-
  • младежки национален отбор-
  • бфс-
  • договор-
  • селекционер

"Започнахме разговори. Ще видим докъде ще стигнем", каза Димитров

БФС предложи нов договор на Александър Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

БФС е предложил нов договор на селекционера на младежкия ни национален отбор Александър Димитров. Това призна самият той в интервю пред в. "Труд". Настоящият му контракт изтича на 3 декември.

"Започнахме разговори. Ще видим докъде ще стигнем", каза Димитров.

Относно спрягането му за поста на Георги Дерменджиев той сподели: "Благодаря на всеки, който смята, че съм подходящ. В момента България си има селекционер. Докато Дерменджиев е на работа, никой друг не е опция. Факт е, че много неща трябва да се променят - без начение кой е на поста. Разбира се, огромна чест е да водиш националния отбор на България. Вярвам, че някой ден може да получа тази възможност", каза младият наставник.

Той призна, че не се е разбирал добре с Дерменджиев.

"В последните две години работих с трима треньори на първия тим - Петър Хубчев, Красимир Балъков и Георги Дерменджиев. С първите двама комуникацията ми беше перфектна. В един момент нещо се скъса във връзката с Дерменджиев", каза Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    1 0 Отговор
    Направо с все треньор и момчета да са основна гарнитура на България. Може и да паднат някой и друг мач , но вярвам , че младежите все още не страдат от звездомании. А и все още имат да се развиват , докато сегашните ни национали всички са лимитирани футболисти , лежащи на минали успехи , които докато са живи няма да се повторят.