24 Ноември, 2020 05:15 2 205 0

Ибрахимович ще е аут от терените за около месец

  • ибрахимович-
  • наполи-
  • милан-
  • контузия

Шведът получи контузия при победата с 3:1 над Наполи в неделя вечер

Ибрахимович ще е аут от терените за около месец - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Милан Златан Ибрахимович ще бъде извън терените 3-4 седмици, твърди SkyItalia. Шведът получи контузия при победата с 3:1 над Наполи в неделя вечер.

39-годишният Ибра блесна с два гола, но бе сменен в 79-ата минута заради травма в лявото бедро. Медицинските прегледи тази сутрин показаха, че Златан има нараняване на задния бедрен мускул и ще е нужно продължително лечение.

Това означава, че Ибрахимович ще пропусне и трите мача на Милан от груповата фаза на Лига Европа - срещу Лил, Селтик и Спарта. Освен това той няма да играе и в три срещи от Серия А - с Фиорентина, Сампдория, Парма.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА